mrs-azrul's FotoPage

By: mrs azrul here

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Sep-2008 15:28 Email | Share | | Bookmark
yuhooo...

aahhh ..ari nie ari jumaat..so more relax skit..tadi buke pose ngan my cyg..jaja..best buke pose reramai kat umah ngan my hubby, my bro, my cyg jaja n kwn my hubby..kami berbuke pose ikan keli bakar..perghh..memang best giler ah ikan keli bakar + air asam.. dah beberape ari mkn menu yg same je coz ikan keli tue best sgt..kih..kih..

my cyg dah makin happy now.. so im happy for her..lepak + gossip2 ngan dye..dlm kul 10mlm tadi baru dye gerak balik kajang..hope dye dah selamat sampai umah skang nie..miss u dear..so selamat bersahur n selamat berpuase..


Monday, 15-Sep-2008 13:40 Email | Share | | Bookmark
WeDdInG AlBuM.. AzRuL & RaHmAh 070608..

 
 
 
View all 30 photos...
alhamdulillah.. akhirnya album wedding aku dapat jugak..almost 3 months tue tunggu.. banyak betul halangan tuk dapat album nie..coz photographer i bz betul orangnye..sekejab kat sabah, pahang , macam2 la..n finally malam tadi jumpe dye kat bangsar tuk amik album nie..

So far i puas hati la ngan hasil kerja dye.. tension n sakit ati i tunggu album nie berbalas jugak la when tgk hasil album nie kan..so enjoy da pictures k..


Friday, 12-Sep-2008 12:40 Email | Share | | Bookmark
BaLiK KamPunG..

kat kedai hubby..
my luvly hubby..
seriusnye hubby ku cyg..
Alhamdulillah arinie dah jumaat.. so plan wit my hubby weekend nie nak balik kampung kat melaka..ermm..Insya Allah malam nie gerak balik..so boleh sahur kat melaka..ermm..mak mesti masak best2 coz anak kesayangan dye nak balik ..huhuh.. along ngan angah dah der kat kampung skang..bestnye dapat buke pose reramai..

skang tgh teman hubby kat kedai..after settle semua keje hubby..kami akan terus gerak balik..adik pun follow sekali..so semoga kami selamat sampai ke melaka..balik kampung..oooooo balik kampung..


Friday, 20-Jun-2008 14:47 Email | Share | | Bookmark
Kursus Setiausaha Cemerlang!!!

kat danga bay..
kat train..
ngan jue..
View all 12 photos...
huhu..baru je i nye majlis kat marang, terengganu berakhir.. 16 06 08 i dah kene pie kursus setiausaha cemerlang kat M Suites Hotel , Johor Bahru.. sdey sgt nak tinggalkan hubby..tapi nak wat camne kan..dah tanggungjawab terhadap kerja..kat sane i ade one team that we call PUA KUMBU..name tue kami ambil sempena sejenis kain di sarawak katenye...

Malam last kami di sane..kami as setiausaha nie diraikan pada majlis makan malam bersama pengarah2..memang best n enjoy sepanjang kursus nie..love you all... so kat bawah nie ade beberape gmbar sepanjang kursus kat sane..huhuhu...


Saturday, 14-Jun-2008 14:18 Email | Share | | Bookmark
Majlis Menyambut menantu ...

bagai pinang dibelah dua gitu..
Azrul&Rahmah
wit my family
View all 9 photos...
ermm..Alhamdulillah majlis kat rumah i kat melaka dah selamat semuanya..now on 14 06 08 ..majlis menyambut menantu kat umah my hubby ..kat marang , terengganu..s o just enjoy tgk gmbar kami kat sane k..tema kaler mase tue..purple..so nice..


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net